Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 46 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (22/8).

Διαβάστε ακόμη: Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών - Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον μουσικό που κινούνταν πεζός και ο οδηγός του οχήματος τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Ο οδηγός που τον παρέσυρε αναζητείται από την αστυνομία. Την έρευνα για τον εντοπισμό του έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών.

Συγκινεί το αντίο της αδερφής του

Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή και ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού συγκροτήματος Active Member, είναι η αδερφή του και επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsadahziniaofficial%2Fposts%2F414060467055652&show_text=true&width=500

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας - Οδυσσέας Δράκος Τσιαμπόκαλος - έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκιά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου» έγραψε στο μήνυμά της στο Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto%2F%3Ffbid%3D2868049196746305%26set%3Da.1380769248807648&show_text=true&width=100%

Ο Νικόλας Καρίμανλης με τον οποίον είχαν ιδρύσει τους Razastarr, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ποιοι ήταν οι Razastarr

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδας.

Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί). Τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω”(Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA