Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι ο δεύτερος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN. Ο γνωστός τραγουδοποιός θυμήθηκε και εξομολογήθηκε κάποιες άσχημες συμπεριφορές του ενώ αναφέρθηκε και στην «πτώση» μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ. Το εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Αρχικά, λοιπόν, ο Μπάμπης Στόκας δήλωσε με ειλικρίνεια: «Στη Χίο αυτό που είπα ήταν πολύ άσχημο. Κακώς με πήραν και με ανέβασαν πάνω στη σκηνή, γιατί δεν έπρεπε να το κάνουν. Και όπως ανέβηκα έβρισα όλο τον κόσμο, χυδαία. Έφυγε όλος ο κόσμος. Μου λέει ο ψηλός «τι κάνεις;». Ούτε που θυμάμαι τι του είπα, δεν του είπα ωραία πράγματα και μετά ξαφνικά ήρθα στα ίσια μου, αλλά ήταν αργά», αποκαλύπτει ο Μπάμπης Στόκας.

Μιλώντας για την περίοδο μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ, είπε: «Μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ βρέθηκε ολομόναχος. Η δισκογραφική δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για μένα. Από εκεί που έπαιζα σε συναυλίες με 50.000 άτομα, έπαιζε σε μαγαζιά με 50 και 100 άτομα. Μου έκανε καλό αυτό. Μου αρέσει πιο πολύ με τους λίγους, γιατί μπορεί να ακούσεις τι λένε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA