Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Κυριαζής έζησε έναν έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα για περίπου δύο χρόνια, αυτός ο έρωτας τον σημάδεψε, αλλά ο χωρισμός του στοίχισε και έτσι έγραψε την επιτυχία «Εχω Κλάψει». Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη μίλησε στο gossip-tv.gr και «λύγισε» μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Κυριαζής: Το άγνωστο τραγούδι του που απογείωσε με την ερμηνεία του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

«Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που «χάθηκε». Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ήμασταν πολύ τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε. Μας αφιέρωσε ένα κομμάτι της ζωής του. Όσοι ήμασταν δίπλα του ήμασταν ευλογημένοι. Ιδιαίτερα η γυναίκα που ήταν δίπλα του, η Σοφία, ήταν ο στυλοβάτης του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα πάψω ποτέ να μιλάω για εκείνη. Γνώρισα έναν σπουδαίο άνθρωπο, σπουδαία προσωπικότητα, σπουδαίο συνθέτη, θα μας λείψει πολύ…», είπε συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα.

«Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει, μα για σένα πιο πολύ»... Με αυτό το τραγούδι ο Χρήστος Κυριακής μιλούσε για έναν μεγάλο έρωτα της ζωής του, έναν έρωτα που τον σημάδεψε, αυτόν με τη Βάνα Μπάρμπα. Ο Χρήστος Κυριαζής, ο επιπλοποιός από τον Πειραιά, που μάγεψε με τις επιτυχίες του αρκετές γενιές, «έσβησε» τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ομως, οι επιτυχίες του δεν θα «σβήσουν», γιατί ο Χρήστος Κυριαζής είχε μάθει να γράφει για τον έρωτα και να «μιλά στις καρδιές» όλων μέσα από τη μουσική του.

Κανείς, βέβαια, δεν ήξερε ότι 24 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2016 ο Χρήστος Κυριαζής θα αφιέρωνε live αυτή του την επιτυχία στη Βάνα Μπάρμπα. Εκείνη είχε πάει τον Νοέμβριο του 2016 στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Χρήστος Κυριαζής και βρέθηκε να τραγουδά μαζί του το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σε εκείνη.

https://www.youtube.com/watch?v=kUwLV7shHjE

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές», είχε πει για τη σχέση αυτή η Βάνα Μπάρμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA