Μενού
  • Α-
  • Α+

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή για να τον αποχαιρετήσουν, κρατώντας στα χέρια λευκά λουλούδια.

Στο νεκροταφείο έδωσε το «παρών» και η Βάνα Μπάρμπα για να αποτίσει φόρο τιμής στον Χρήστο Κυριαζή κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε ένα στεφάνι στη μνήμη του Χρήστου Κυριαζή που είχε το σχήμα κιθάρας.

Στο νεκροταφείο βρέθηκαν και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Μίλτος Καρατζάς, ο Μάκης Τσέλιος, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμη. Μάλιστα υπήρξαν αρκετοί μουσικοί, οι οποίοι και αποχαιρέτησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή με συνοδεία... δικά του τραγούδια.

Ο Χρήστος Κυριαζής δήλωνε επιπλοποιός και είχε γεννηθεί στον Πειραιά. Και ο πατέρας του ήταν επιπλοποιός και έτσι έμαθε αυτή την τέχνη. Λάτρευε όμως και την μουσική αφού από τα 12 του έπαιζε κιθάρα. Δημιούργησε το συγκρότημα «Πρόκες» (1972) αλλά και τους «Mirabilis Zalapa» και «What a pity». Και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους, με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.