Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαμπάνης στο The 2night Show καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για το πώς η μεγάλη του επιτυχία «μην ξαναρθείς» από τον Γιώργο Μαζωνάκη κατέληξε στον Αντώνη Ρέμο ο οποίος πιθανότατα μέχρι σήμερα δεν ήξερε το παρασκήνιο!

«Το “Μην ξαναρθείς” ήταν να το πει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι στίχοι ήταν της νίκης Παπαθεοχάρη και το είπε εν τέλει ο Αντώνης Ρέμος. Τη μέρα που μπαίναμε στο στούντιο είχε πυρετό και το ακύρωσε. Η Νίκη νόμιζε ότι δεν ήθελε να το πει και το παίρνει και το δίνει στον άντρα της που συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ξέρω τίποτα… Την επόμενη ημέρα πάμε για καφέε και εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει “σε ευχαριστώ πολύ”. Εγώ τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να χοροπηδήξω από τη χαρά μου που θα συνεργαστώ πρώτη φορά με τον Αντώνη Ρέμο ή να τσιρίξω  από τα νεύρα μου γιατί το τραγούδι είναι να το πει ο Μαζωνάκης. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Πώς το λέμε στον Γιώργο και τι να πούμε στον Αντώνη; Είπα τότε να κάνουμε τράμπα το τραγούδι και της δίνω τη μελωδία του “Λείπει πάλι ο Θεός”. Μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα που δεν ξέρω καν αν ο Αντώνης το γνωρίζει.  Εμείς οι στιχουργοί και οι συνθέτες τα κάναμε σαλάτα» είπε και αποκάλυψε επίσης πως:

«Είχα γράψει τραγούδια το 2009 για τον Δημήτρη Μητροπάνο αλλά δεν πρόλαβα να του τα δώσω, δεν θέλω να τα δώσω σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος, τα έχω γράψει για το δικό του ηχόχρωμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA