Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Bobby Rydell, ο τραγουδιστής που έγινε διάσημος για το τραγούδι Volare. Οπως αναφέρει το Variety, ο θάνατος του Bobby Rydell ήρθε λίγες ημέρες πριν από τα 80ά γενέθλιά του, που θα είχε γενέθλια στις 26 Απριλίου με την αιτία θανάτου του να είναι η πνευμονία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του οι επιπλοκές που του προκάλεσε η πνευμονία δεν σχετίζονται με τον κορονοϊο.

Διαβάστε ακόμη: Coyot, The Prince Karma και Kallay Saunders: Μία all star συνεργασία που έχει ήδη αγαπήσει το κοινό

Ο Bobby Rydell, ο οποίος είχε υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση το 2012 και ήταν μεγάλος υποστηρικτής των μεταμοσχεύσεων, ήταν το «teen idol» των 60's και ήταν γνωστός και για το τραγούδι Wild One ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Ann-Margret, Dick Van Dyke και Janet Leigh στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Bye Bye Birdie.

Το πραγματικό όνομα του Bobby Rydell ήταν Robert Ridarelli. Ο τραγουδιστής είχε την τιμή να δει το πρώτο του τραγούδι στο Billboard 100 το 1959 ενώ μέχρι το τέλος της καριέρας του είδε άλλες 34 ερμηνείες του να συμπεριλαμβάνονται στα 100 καλύτερα τραγούδια της συγκεκριμένης λίστας με τις πωλήσεις των δίσκων του να φτάνουν τα 25 εκατομμύρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA