Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision θεωρείται η συμμετοχή της Ουκρανίας. Με το τραγούδι «Stafania», οι Kalush Orchestra, ανέβηκαν στην σκηνή του Pala Olimpico κατευθείαν από τα μέτωπα του πολέμου. Τα στοιχήματα δείχνουν πως η συμμετοχή της Ουκρανίας βρίσκεται στην πρώτη θέση της φετινής Eurovision. Όμως, φαίνεται πως Ρώσοι χάκερς έχουν διαφορετική άποψη για την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Ρώσοι χάκερς, υποστηρικτές του Πούτιν, δεν θέλουν να κερδίσει η Ουκρανία τη φετινή Eurovision και σκοπεύουν να σαμποτάρουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας υπέρ της χώρας. 

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει πως η ομάδα «Killnet», η οποία υποστηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και δραστηριοποιείται στον κυβερνοχώρο, έχει σκοπό να «εισβάλλει» στην πλατφόρμα της ψηφοφορίας και να μην επιτρέψει στην συμμετοχή της Ουκρανίας να αναδειχθεί πρώτη. Σε επίσημη ανάρτησή της στον ιστότοπο Telegram, η ομάδα Killnet αναφέρει: «Δεν μπορείς να ψηφίσεις διαδικτυακά. Ίσως να φταίει η επίθεσή μας στο DDOS».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA