Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022 πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/5) και νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία, ενώ η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη έλαβε την 8η θέση. Στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού επέστρεψαν οι περσινοί νικητές, οι Maneskin και εντυπωσίασαν το κοινό. Το διάσημο συγκρότημα από την Ιταλία που έκανε το κοινό να παραληρεί το 2021 με την τεράστια επιτυχία «Zitti E Buoni», επέστρεψε στον τελικό της Eurovision 2022 με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Το single «Supermodel» κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής (13/5), και το συγκρότημα το ερμήνευσε για πρώτη φορά την ημέρα του τελικού, στη σκηνή του κατάμεστου Pala Olimpico στο Τορίνο.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Νικήτρια η Ουκρανία που σάρωσε στο televoting - Στην 8η θέση η Ελλάδα

Ωστόσο, ο Νταμιάνο Νταβίντ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως είχε έναν τραυματισμό στο πόδι, ενώ ανάρτησε επίσης, ένα στιγμιότυπο που τον δείχνει να στηρίζεται σε ένα μπαστούνι, ανησυχώντας τους θαυμαστές του. Αυτό όμως δεν τον πτόησε και ανέβηκε κανονικά στη σκηνή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το αυτοτρολάρισμα του Νταμιάνο

Ενα αστείο σχετικά την περσινή διαμάχη για την κοκαΐνη έκαναν οι Maneskin. Ο Νταμιάνο Νταβίντ είχε κατηγορηθεί ότι σνιφάρισε ναρκωτικά, όταν ένα βίντεο από τον τελικό τον έδειχνε να σκύβει στο τραπέζι σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε λανθασμένα από τους χρήστες των social media, με πολλούς να γράφουν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, το ιταλικό συγκρότημα αθωώθηκε μετά από εξέταση που τους έγινε μετά τον τελικό της Eurovision.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και χθες, στον τελικό της Eurovision 2022 στο Pala Olimpico του Τορίνο, αφού ερμήνευσαν το νέο τους single με τίτλο «Supermodel», ο τραγουδιστής τον Maneskin θέλησε να κάνει κάποιο αστείο σχετικά με τη διαμάχη. Ερωτηθείς, λοιπόν εάν έχει κάποια συμβουλή για τους φετινούς συμμετέχοντες του διαγωνισμού, απάντησε αστειευόμενος: «Διασκεδάστε και μείνετε μακριά από το τραπέζι παιδιά! Μην το κάνετε!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA