Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς πέθανε ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πάλευε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο και τελικά κατέληξε σε ηλικία 78 ετών. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (31/5) στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Εκεί, συγγενείς, φίλοι κι απλός κόσμος που αγάπησε και τραγούδησε τα τραγούδια του θα τον αποχαιρετήσουν.

Οπως είπε ο παρουσιαστής, επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, την Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ, η οποία έγραψε στο Twitter ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον αγαπημένο της φίλο. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια... τόσα καλοκαίρια... Ξεκουράσου... θα σ' αγαπώ πάντα... «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA