Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση περί της καταγγελίας της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό από τον γνωστό τραγουδιστή προκάλεσε το ξέσπασμα του τράπερ Light στο Instagram, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να καταθέσει την άποψή του για το περιστατικό λίγες ημέρες μετά τον Live άγριο καυγά του με τον Snik στα MAD Music Video Awards. Χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Light επιτέθηκε κατά πάντων θεωρώντας εαυτόν αδικημένο, καθώς για το επεισόδιο που δημιούργησε εκείνος δημιουργήθηκε το χάσταγκ #Cancel_Trappers ενώ τώρα δεν βλέπει κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς...

Στο επίκεντρο του ξεσπάσματός του βρέθηκαν τα κανάλια και τα ΜΜΕ, τα οποία και κατηγόρησε ότι τόσα χρόνια αποκρύπτουν τις ειδήσεις για κακουργηματικές πράξεις άλλων καλλιτεχνών, οι οποίοι -σύμφωνα με τον ίδιο- κάνουν πολύ χειρότερα και μένουν ατιμώρητοι τουλάχιστον από τα media και έχουν βάλει στο στόχαστρο μόνον την τραπ.

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ...οκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς. Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα», ήταν μόνο λίγα από όσα κατήγγειλε ο τράπερ στο βίντεο που ανάρτησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA