Μενού
  • Α-
  • Α+

Λένε για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Heavy Metal πως είναι σκληροί και πως η... αγριάδα της μουσικής τους «προδίδει» μια έλλειψη συναισθημάτων. Και πιθανότατα δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό. Τελευταία απόδειξη η Floor Jansen. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια των Nightwish πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει η ίδια πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και πως θα έμπαινε στο χειρουργείο. Είχε πει, μάλιστα, πως θα δώσει τη μάχη της γιατί θέλει να ζήσει.

Η Floor Jansen κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε και βγήκε νικήτρια. Και όχι απλά βγήκε νικήτρια αλλά πρόλαβε να είναι έτοιμη για την περιοδεία που ξεκίνησε το συγκρότημά της. Στις 20 Νοεμβρίου το συγκρότημα βρέθηκε στην Αμβέρσα. Η Floor ξεκίνησε, όπως πάντα, με τρομακτική ενέργεια τη συναυλία, ωστόσο, όταν οι... ρυθμοί έπεσαν η εικόνα άλλαξε. Στη διάρκεια του «Sleeping Sun» η τραγουδίστρα των Nightwish φάνηκε να λυγίζει και στις τελευταίες νότες του τραγουδιού ξέσπασε σε κλάματα. Ο κόσμος την αποθέωσε και προσπάθησε να της δώσει δύναμη, το ίδιο και ο μπασίστας του συγκροτήματος ο οποίος έσπευσε κοντά της για να δει αν είναι καλά. Αφού ήπιε νερό η Floor έφυγε από τη σκηνή, καταχειροκροτούμενη, προκειμένου να συνέλθει, ενώ την ίδια ώρα συγκινημένα έδειχναν και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Η σπουδαία frontwoman του Heavy Metal συγκροτήματος Nightwish, είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας που είχε με κείμενο της στα social media που είχε τον τίτλο «Ένα Γράμμα Προς Εσένα» και είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.

«Η λέξη καρκίνος είναι σοκαριστική. Όλα όσα θεωρούσατε σημαντικά στη ζωή πριν από αυτή τη διάγνωση αλλάζουν ριζικά μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα θέλω απλώς να είμαι ξανά υγιής. Θέλω να δω την κόρη μου να γίνεται γυναίκα. Θέλω να ζήσω! Και το πιο τρομακτικό κομμάτι αυτής της διάγνωσης είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν υγιής! Δεν ένιωσα τον καρκίνο, δεν ήξερα ότι υπήρχε μέχρι που, ως γυναίκα άνω των 40, πήγα σε μια τυπική εξέταση μαστογραφίας. Κάτι που προσφέρουν πολλές χώρες, ακόμα και δωρεάν για κάποιες τυχερές. Αν δεν είχα πάει εκεί, ο όγκος θα είχε περάσει απαρατήρητος. Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο. Η σκέψη αυτού με κάνει να μοιραστώ αυτήν την ιστορία μαζί σας. Η μαστογραφία σώζει ζωές! Είναι άβολο και μπορεί να πιστεύεις ότι δεν θα έχεις κάτι στο στήθος σου ούτως ή άλλως, αλλά ΠΗΓΑΙΝΕ» έγραφε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA