Μενού
  • Α-
  • Α+

Το συμβόλαιο που είχε η Nike με τον αδικοχαμένο άλλοτε σταρ του NBA, Κόμπι Μπράιαντ εξέπνευσε πριν από μερικές μέρες, καθώς η Βανέσα Μπράιαντ δεν θέλησε να επεκτείνει τη συνεργασία. Ωστόσο η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ έγινε έξαλλη με την εταιρία, αφότου διέρρευσε σε λογαριασμούς social media, το μπασκετικό παπούτσι «Kobe 6 Protro “Mamba Forever”».

Διαβάστε ακόμη: Κόμπι Μπράιαντ: Ένας χρόνος χωρίς τον «Black Mamba»

https://www.instagram.com/p/COxx3EPhshn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COxx2IzBgMT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COxx38VhDbo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το συγκεκριμένο παπούτσι είναι μαύρου χρώματος με λευκές αποχρώσεις και έχει logo «M» από το «Mamba» και το Ίδρυμα «Mambacita Sports», ενώ το ένα παπούτσι έχει το όνομα του Κόμπι και το άλλο της κόρης του Τζιάνα «Τζίτζι» που επίσης έχασε τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας τον Ιανουάριο του 2020.

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έγινε έξαλλη με τη Nike και σε ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Instagram, αναφέρει ότι σχεδίασε το συγκεκριμένο μοντέλο για να τιμήσει τη μνήμη της κόρη της, Τζίτζι και να ωφεληθεί από την πώλησή του. το ίδρυμα «Mamacita Sports».

«Αυτό είναι ένα παπούτσι στη μνήμη της κόρης μου, Τζιάνα. Θα το ονομάζαμε MAMBACITA και θα είχε αποκλειστικά λευκό και μαύρο χρώμα. Αυτό το παπούτσι δεν έχει πάρει έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ήθελα να πωληθεί και όλα τα έσοδα να φτάσουν στο ίδρυμα Mamacita Sports, όμως δεν επεκτείναμε το συμβόλαιό μας με τη Nike και αποφασίσαμε να μην βγει αυτό το μοντέλο στην αγορά. Η Nike δεν έχει στείλει κάποιο ζευγάρι σε εμένα ή στα κορίτσια μου, δεν ξέρω πως έχουν κυκλοφορήσει αυτά τα παπούτσια που εγώ σχεδίασα στη μνήμη της Τζίτζι. Ελπίζω, Nike, πως δεν θα βγουν στην αγορά"», έγραψε στο Instagram η Βανέσα Μπράιαντ. Μάλιστα στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης η Βανέσα Μπράιαντ διερωτάται πώς γίνεται κάποιος να έχει στην κατοχή του το παπούτσι της Τζίτζι «MAMBACITA», καθώς ούτε η ίδια, ούτε οι κόρες της έχουν.

https://www.instagram.com/p/CPpiiCjDQRJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA