Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Basket League και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα της Α1 συνέτριψαν με 103-78 την ΑΕΚ στο ΣΕΦ δείχνοντας πως έχουν επιστρέψει με στόχο να διεκδικήσουν και πάλι το πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες μετά από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ. Κορυφαίος για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι ο Σάσα Βεζένκοφ που τελείωσε έχοντας 27 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και υπόλοιποι Έλληνες της ομάδας, με τον Παπανικολάου να έχει 14π., τον Λαρεντζάκη 13π. και τον Σλούκα 12π.

Για την ΑΕΚ που ήταν ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα πρώτοι σκόρερ ήταν ο Γέλοβατς με 21 πόντους και ο Γκρίφιν με 15.

Η Ένωση την Τετάρτη παίζει εκτός έδρας με τη Φάλκο στην πρεμιέρα του Basketball Champions League ενώ ο Ολυμπιακός την Παρασκευή θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA