Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 84-65 του Παναθηναϊκού κι έβαλε για τα καλά πλώρη για την 8άδα της Euroleague. Το ντέρμπι «αιωνίων» τα είχε όλα. Απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού για ένα ημίχρονο, ανατροπή του Παναθηναϊκού, αλλά κι «ερυθρόλευκη» απάντηση χάρη στον Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, είχαν παρουσιαστεί καλύτερα διαβασμένοι ενώ στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός ναι μεν... ήθελε, ναι μεν προσπάθησε αλλά όπως αποδείχθηκε δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή, έχοντας να αντιμετωπίσει και την απουσία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος που φάνηκε περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς.

Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί και στο -16 (23-39 στο 13'), όμως κατάφεραν να πλησιάσει στο τρίποντο (51-54 στο 30' και 54-57 στο 31'), αλλά ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν εκείνος που πήρε στις πλάτες του την ομάδα του Μπαρτζώκα και φρόντισε να επαναφέρει την διαφορά σε διψήφιο νούμερο (58-68 στο 35') ξεκαθαρίζοντας και το τοπίο στο κλειστό του ΟΑΚΑ όσον αφορά στον τελικό νικητή.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 32-45, 51-54, 65-84

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA