Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι και αν έχει αποκομίσει περισσότερα από 140 εκατ. δολάρια μέχρι τώρα στην καριέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε ότι το δείπνο σε εστιατόριο του Λος Αντζελες του φάνηκε ακριβό! Οι Μπακς αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς της Ανατολής από τους Σέλτικς και ο ηγέτης των περσινών πρωταθλητών του NBA έχει τον χρόνο να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένεια του.

Ετσι, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά στο Λος Άντζελες και όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, το περίφημο «Catch» στο δυτικό Χόλυγουντ, με θέα όλο το «LA» και κουζίνα με θαλασσινά που έχει υμνηθεί από πολλούς σταρ. Στη λίστα προστέθηκε και ο Greek Freak, ο οποίος έγινε αντιληπτός κατά την έξοδο του (με το σχετικό βίντεο να «ανεβαίνει» στο TMZ) και όταν ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού το χαρακτήρισε «απίστευτο», αλλά με το γνωστό χαμόγελο που συνοδεύει κάθε του ατάκα, πρόσθεσε με χιουμοριστική: «Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».

Τότε, εκείνος που τράβηξε το βίντεο του είπε με χιούμορ «εντάξει είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένεια σου», ο Γιάννης χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ' αυτό». Αλλωστε, ο Αντετοκούνμπο δεν είναι από τους αθλητές που κάνουν επίδειξη του πλούτου τους, παραμένοντας σεμνός και ταπεινός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA