Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάρισα νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό (74-62), ισοφάρισε στο 2-2, συνεχίζει να ζει το όνειρό της για την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με διψήφιο αριθμό πόντων στην πρώτη περίοδο, «σπάζοντας¬ τα καλάθια. Η είσοδος του Μέικον «ξεκόλλησε» την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, αλλά το σκορ στο 10′ ήταν 19-11. Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ανεβάζει επίσης την απόδοσή του στη συνέχεια, οι «πράσινοι¬ ανέτρεψαν την κατάσταση και πήγαν έστω και με οριακό προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, αφού το σκορ διαμορφώθηκε στο 40-39.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε όμως ούτε στο δεύτερο μέρος, αφού ο Παναθηναϊκός συνέχισε να σουτάρει πολύ άσχημα και η Λάρισα το εκμεταλλεύτηκε, πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ. Με τον Ζάρα να οδηγεί μάλιστα την ομάδα του στο σκορ, πήρε ξανά το προβάδισμα για το 62-60 του 30′.

Οι διαιτητές: Κορομηλάς, Ζαχαρής, Κατραχούρας

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 29-30, 52-50, 74-62

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA