Μενού
  • Α-
  • Α+

Μακριά από τους πάγκους, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν, θα πρέπει να παραμείνει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Κυριακή, με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο 54χρονος τεχνικός θα προχωρήσει σε αποκατάσταση και χρίζει στενής ιατρικής παρακολούθησης, με την κατάστασή του ωστόσο να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Διαβάστε ακόμη: Πάμπλο Λάσο: Στη ΜΕΘ ο προπονητής της Ρεάλ - Τα νεότερα για την υγεία του

Μέχρι και το τέλος της σεζόν, στα πλέι οφ της ισπανικής λίγκας, στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ, θα κάτσει ο άμεσος συνεργάτης του Τσους Ματέο. Αλλωστε είχε εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή και μέσα στη σεζόν, όταν ο Λάσο είχε νοσήσει με κορονοϊό. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος απέναντι στην Μπασκόνια.

Οπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, αφού προχωρήσει σε καρδιακή αποκατάσταση θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά από τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής του. Η καθημερινότητά του θα αλλάξει όπως και η διατροφή του ενώ για ένα διάστημα δεν θα μπορεί ούτε να οδηγεί. Ωστόσο αυτό μακροπρόθεσμα δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει ξανά.

Η Marca φέρνει ως παράδειγμα τον Κροάτη τεχνικό Βέλιμιρ Περάσοβιτς που έχει περάσει επίσης περιπέτεια με την καρδιά του, καθώς υπέφερε από στηθάγχη τον Φεβρουάριο του 2007. Παρέμεινε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες όμως σταδιακά επέστρεψε στους πάγκους μεγάλων και ανταγωνιστικών ομάδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA