Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη αδυναμία στη Μύκονο φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού την επισκέφθηκε για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι. Ο απόλυτος Ελληνας σταρ του ΝΒΑ, αποφάσισε να ξεκουραστεί στο μαγευτικό νησί των Ανέμων, όπου κατέφτασε με πολυτελές σκάφος. Στις διακοπές του τον συνοδεύει η οικογένειά του και στις πρώτες βουτιές εντοπίστηκε στην κοσμική παραλία Ψαρρού, όπου πήγε για μπάνιο και φαγητό.

Διαβάστε ακόμη: Πάμπλο Λάσο: «Δίνει έναν τελικό και πρέπει να τον κερδίσει» - Σταθερή η κατάσταση του

Ετσι, μετά την Αθήνα όπου επισκέφθηκε την Ακρόπολη, ο Greak Freak γεμίζει... μπαταρίες και στα νησιά, δείχνοντας ότι δεν τα έβαψε και μαύρα μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς ομάδας τους από τους τελικούς του ΝΒΑ. Ετσι, έφτιαξε βαλίτσες για Ελλάδα, μετά το πέρασμα του και από την Λιόν της Γαλλίας, για να παρακολουθήσει τον αδερφό του, τον Κώστα Αντετοκούνμπο, να αγωνίζεται για λογαριασμό της Βιλερμπάν, στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα εκείνη τη μέρα ταυτόχρονα έστειλε και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα με τη μπλούζα που φόρεσε στο «Αστρομπάλ»: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης» έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA