Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε εμφατική εκδίκηση από την Ντάρια Κασάτκινα στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου, θριαμβεύοντας με 2-0 στα σετ (6-0, 6-3) σε μόλις 72 λεπτά, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

«Το πρώτο σετ ήταν κοντά στο τέλειο. Ήμουν πολύ πειθαρχημένη στις επιλογές των χτυπημάτων μου, με το παιχνίδι μου γενικότερα. Πάντα δυσκολευόμουν να παίξω εναντίον της, προφανώς, αλλά σήμερα ήμουν πολύ αποφασιστική. Είχα σκεφτεί τι να κάνω και πώς να το κάνω. Πιστεύω ότι το γήπεδο με χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι μου φυσικά, γιατί βελτίωσα το σερβίς μου, αλλά επίσης επειδή είμαι πολύ καλή στην κίνηση, και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτή την επιφάνεια. Θα συγκεντρωθώ στον επόμενο αγώνα μου τώρα», είπε η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Σάκκαρη είχε χάσει σε τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Κασάτκινα, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 3-6, 6-3, 6-1 στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, οι δύο τους δεν είχαν παίξει ποτέ ξανά στο χορτάρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA