Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στην ηγεσία της Ευρωλίγκας καθώς μετά το φινάλε της θητείας και την αποπομπή ουσιαστικά του Τζόρντι Μπερτομέου, τις θέσεις ευθύνης αναλαμβάνουν νέα πρόσωπα. Οπως έχει προκύψει ο παλαίμαχος Σέρβος μπασκετμπολίστας και τα τελευταία χρόνια παράγοντας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης. Την εκλογή του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού αναμένεται να επικυρώσουν οι μέτοχοι της διοργάνωσης στη συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής (8/7).

Διαβάστε ακόμη: Αγγλία: Διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για βιασμό

Από εκεί και πέρα τη θέση του CEO, που κατείχε ο Τζόρντι Μπερτομέου, αναμένεται να πάρει ο Μάρσαλ Γκλίκμαν. Ο άλλοτε σύμβουλος της Euroleague, με διοικητική θητεία στο ΝΒΑ και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την προηγούμενη δεκαετία, είναι ο επικρατέστερος CEO.

Οι μέτοχοι της Euroleague θα οδηγήσουν τη διοργάνωση σε νέα εποχή την Παρασκευή, καθώς με το νέο διοικητικό σχήμα, θα αλλάξει και η μορφή λειτουργίας των διοικητικών της υπηρεσιών, με μοιρασμένες αρμοδιότητες κι έμφαση στην τόνωσή της, ως επί το πλείστον εμπορικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA