Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League η Ίντερ υποδέχθηκε στο Μιλάνο την Μπάγερν Μονάχου από την οποία τελικά ηττήθηκε με 2-0. Το θέμα μας, ωστόσο, δεν είναι η ήττα των «νερατζούρι», αλλά το ότι στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μέατσα» βρέθηκαν πολλοί μπασκετικοί αστέρες της Εθνικής Ελλάδας, όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νικ Καλάθης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ωστόσο, ήταν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο τους οποίους η Ίντερ αποθέωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τι γίνεται οπαδοί της Ίντερ, οι Antetokounbros βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε καλή τύχη στην ιταλική ομάδα. Ο Greek Freak έκλεισε φωνάζοντας «Forza!».Στη λεζάντα του βίντεο οι «νερατζούρι» έγραψαν πως «απ’ ότι φαίνεται έχουμε ένα νέο οπαδό» και συνόδευσαν αυτές τις λέξεις με ένα ιμότζι το οποίο αντί για μάτια έχει... καρδούλες!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA