Μενού
  • Α-
  • Α+

Με θεαματικό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας Εσθονία – Ελλάδα στο πλαίσιο του Eurobasket 2022 με τους διεθνείς μας να κατεβαίνουν με όρεξη για να προσφέρουν θέαμα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Και όπως είναι φυσικό, το έναυσμα έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους μόνο στην πρώτη περίοδο ενώ προσέφερε και ένα «αυτοκρατορικό» κάρφωμα, από εκείνα που κοσμούν τα Top 10 των κορυφαίων φάσεων του NBA όταν αγωνίζεται με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε στο... καπάκι άλλη μία θεαματική φάση, με τον Γιάννη να συνεπικουρείται από τον αδελφό του, Κώστα Αντετοκούνμπο, στην πρώτη του εμφάνιση στο Ευρωμπάσκετ καθώς ήταν στα πιτς λόγω τραυματισμού. Ετσι, όταν ένας Εσθονός παίκτης θεώρησε (εσφαλμένα) πως μπορεί να μπει ανενόχλητος στην ελληνική ρακέτα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο τον μπλόκαρε θεαματικά, με τον Greek Freak να ακολουθεί τη φάση και να καρφώνει δυναμικά στο αντίπαλο καλάθι, ξεσηκώνοντας και άλλο το κοινό στις κερκίδες του Mediolanum Forum στο Μιλάνο.

Βέβαια, τα σημάδια φάνηκαν από την αρχή της αναμέτρησης καθώς ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παπαγιάννη να μπλοκάρει αντίπαλό του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καρφώνει εντυπωσιακά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA