Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλοι το παίρνουν βαριά και άλλοι πιο ελαφριά! Οπως και να'χει ο Νίκολα Γιόκιτς, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας από το Eurobasket 2022 με αντίπαλο την Ιταλία, αποφάσισε να ξεχάσει γρήγορα την πίκρα του και ασχολήθηκε με το άλλο του μεγάλο πάθος πέρα από το μπάσκετ, τις ιπποδρομίες! Ετσι, ο σταρ του NBA δεν κάθισε να σκάσει από την κακή πορεία της Σερβίας στη διοργάνωση και συνέχισε τις επενδύσεις του. 

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Η Ιταλία έκανε το «μπαμ» αποκλείοντας τη Σερβία από την 8άδα

Μεγάλος λάτρης των ιπποδρομιών με κάρο, ο άσος Ντένβερ Νάγκετς έχει αρκετά άλογα στην κατοχή και στη γενέτειρά του στο Σόμπορ της Σερβίας. Μάλιστα, η μεγάλη του αγάπη για τα συμπαθέστατα ζώα φάνηκε και μερικές ώρες μετά την τεράστια απογοήτευση από τον αποκλεισμό της Σερβίας στους «16» του Ευρωμπάσκετ. Ετσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «varesenews.it», λίγο μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των πλάβι, ο «Τζόκερ» συμμετείχε σε δημοπρασία που έγινε στην Ιταλία και αγόρασε δύο άλογα, ξοδεύοντας συνολικά 111.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Γιόκιτς αγόρασε ένα αρσενικό Farid Mil αξίας 54.000 ευρώ και ένα θηλυκό Follia Wind αξίας 47.000 ευρώ.

Η ζωή λοιπόν συνεχίζεται και μετά το Eurobasket και ο Γιόκιτς στρέφει το ενδιαφέρον του στο αγαπημένο του χόμπι μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την προετοιμασία της ομάδας του στο ΝΒΑ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA