Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Greek Freak», αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι μαζί με τα «ελάφια» και πέραν των δραστηριοτήτων που έχει μέσα στην ημέρα, πάντα, βρίσκει χρόνο προκειμένου να δώσει στον εαυτό του μια δόση ξεγνοιασιάς και… χορού. Viral έγινε, λοιπόν, το βίντεο με τον Ινδό ηθοποιό Ranveer Singh που μαθαίνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χορεύει λες και πρωταγωνιστεί σε ταινία του Bollywood. Ο 37χρονος ηθοποιός, ένας από τους διασημότερους και πιο ακριβοπληρωμένους του είδους. Όταν συναντήθηκε με τον σούπερ σταρ του NBA άρχισε να του δείχνει ορισμένες κινήσεις και μάλιστα «σκάρωσε» μια απλή χορογραφία επί τόπου.

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε προκειμένου να ακολουθήσει τις κινήσεις του Singh και ως ενός βαθμού τα κατάφερε, ενώ ακουγόταν έντονα ινδική μουσική. Στο τέλος, ο Αντετοκούνμπο αγκάλιασε τον Ινδό ηθοποιό και πήγε για το επόμενο διασκεδαστικό… χορευτικό.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA