Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Περιστερίου όπου αγωνίζονται η τοπική ομάδα με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Basket League. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της πρώτης περιόδου οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια καθώς υπήρξαν επεισόδια στην εξέδρα των επισήμων. Η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρία από αγνώστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και είχαν φύγει από την πλευρά που κάθονταν οι οργανωμένοι των γηπεδούχων.

Οι τρεις διαιτητές στα 9,6 δευτερόλεπτα για το τέλος της πρώτης περιόδου, κάλεσαν τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων νε μεταφερθούν στα αποδυτήρια. Αρκετοί παίκτες έμειναν στο παρκέ προσπαθώντας να λειτουργήσουν πυροσβεστικά, μιλώντας στην εξέδρα ωστόσο σταδιακά αποχώρησαν οι περισσότεροι.

Αρχικά οι διαιτητές διά του Ηλία Κορομηλά ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου για να αρχίσει το παιχνίδι, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής υπάρχουν διαβουλέυσεις ώστε να δοθεί μια «δεύτερη ευκαιρία» και να αρχίσει και πάλι ο αγώνας με την παρουσία του κόσμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA