Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι γίνεται όταν ο δημοφιλέστερος ίσως TikToker, ο Κάμπι Λάμε, συναντά τον πιο αναγνωρίσιμο μπασκετομπολίστα στον κόσμο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πολύ γέλιο και και ακόμη περισσότερα views στο TikTok! Τα αδέρφια Αντετοκούνμπo φιλοξενήθηκαν από τον Ιταλό «βασιλιά των social media» και είδαν μαζί κάποιες σκηνές από streetball με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Aλεξ να προσπαθούν να μιμηθούν τις περιβόητες αντιδράσεις τους Κάμπι Λάμε...https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/7157388302817987846

Ο Khabane "Khaby" Lame όπως είναι το πλήρες όνομα του Ιταλού, με ρίζες από τη Σενεγάλη, που κατάφερε να κατακτήσει τα social media και να γίνει το απόλυτο viral δίχως να χρειαστεί να πει ούτε λέξη. Σχολιάζει διάφορες καταστάσεις απλώς με τις εκφράσεις του προσώπου του και των χεριών του, κάτι που τον έει κάνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Τα βίντεό του στο Tik Tok συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές από την πρώτη στιγμή που θα «ανέβουν» στην πλατφόρμα και είναι χαρακτηριστικό πως αυτό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του έχει ήδη μέσα σε λίγες ώρες 5,5 εκατ. προβολές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA