Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε έκτακτο χειρουργείο υποβάλλεται η 44χρονη γυναίκα στην Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Διασωληνωμένη στην εντατική η 44χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Σύμφωνα με το neakriti.gr η υγεία της γυναίκας εμφάνισε επιδείνωση καθώς εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Οι θεράποντες γιατροί θα προχωρήσουν σε χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το νέο ιατρικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγο της να τους δώσει εξουσιοδότηση, ώστε να υποβληθεί στο έκτακτο χειρουργείο.

Έρευνες για το εμβόλιο AstraZeneca

Για τις τρεις πρόσφατες περιπτώσεις θρομβώσεων που παρουσιάστηκαν στην Κρήτη, οι γιατροί είναι σε αναμονή για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν σταλεί σε εργαστήρια της Αθήνας και που θα δείξουν αν αυτές οι αιματολογικές διαταραχές σχετίζονται με το συγκεκριμένο εμβόλιο. Οι επιστήμονες, ωστόσο, θεωρούν ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο και περίεργο να παρουσιαστούν 3 περιστατικά επιπλοκών στις περίπου 50.000 δόσεις AstraZeneca που έχουν διατεθεί στην Κρήτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA