Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα δηλητηριώδη σχόλια του Γιάχια Μπιριντζί στα social media κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οδήγησαν στη σύλληψή του. Η αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ότι ο Μπιριντζί είναι κουνιάδος του αδερφού του Ερντογάν. Σύμφωνα με το halktv.com.tr, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του του μετά από σπόντες που πετούσε για τον μαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, τον... εφιάλτη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι ο «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ με συνεχή βίντεο μέσω του YouTube, προχωρά εδώ και εβδομάδες σε απίστευτες καταγγελίες που επιβαρύνουν ανθρώπους του στενότατου περιβάλλοντος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, κάποιος είχε σχολιάσει «θα έρθουν να σε συλλάβουν οι άνθρωποι του Ερντογάν» και εκείνος απαντούσε: «Ας έρθουν». 

Η Τουρκία αποχώρησε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης 

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες επικρατεί αναταραχή στην Τουρκία, καθώς βγήκε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης 

Η Τουρκία αποχώρησε επίσημα από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, όπως είχε προαναγγείλει ότι θα συμβεί από τον περασμένο Μάρτιο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γεγονός που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην Ευρώπη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA