Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη όμορφη οικογενειακή στιγμή στην Αθήνα μοιράστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ ευχήθηκε χρόνια πολλά στην σύζυγό του Μαράια με δύο φωτογραφίες που δείχνουν την τούρτα που της πρόσφερε. Το άλλο μισό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο άνθρωπος που του δίνει ευτυχία, η αγαπημένη του Μαράια, είχε γενέθλια.  Προκειμένου λοιπόν να κάνει την μητέρα των δύο παιδιών του να χαμογελάσει, ο Γιάννης βγήκε μαζί της για δείπνο, ανεβάζοντας στην συνέχεια δύο φωτογραφίες, γράφοντας: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Μακάρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα».https://twitter.com/Giannis_An34/status/1439005384769945603?ref_src=twsrc^tfw

 Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μία ημέρα μετά από την πολιτογράφηση ως Έλληνες πολίτες της μητέρας του Βερόνικας, και του μικρού του αδερφού, Άλεξ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε στην Ελλάδα για την τελετή ορκωμοσίας παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως «Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα» ενώ σημείωσε πως σε κάθε ευκαιρία έρχεται με την οικογένειά του στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA