Η γυναίκα του 44χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του την περασμένη Κυριακή και τα κατάλοιπα του συζύγου της βρέθηκαν στο στομάχι ενός από των τεσσάρων καρχαριών.

Η σύζυγος του άτυχου Ρίτσαρντ είπε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε τη βέρα στο χέρι που βρέθηκε και ότι ανήκει στον άντρα της.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο σε αυτό το ηφαιστιογενές νησί του Ινδικού Ωκεανού και είχαν πάει για να γιορτάζουν τα 40ά γενέθλια της Βέριτι.

«Η 40χρονη αναγνώρισε το δαχτυλίδι ότι ανήκει στον σύζυγό της, αλλά οι εξετάσεις DNA θα επιβεβαιώσουν επισήμως αν είναι ο αγνοούμενος. Θα διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες σχετικά με τους καρχαρίες και το περιεχόμενο των στομαχιών τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των Αρχών.

«Οι καρχαρίες αλιεύτηκαν επειδή κολυμπούσαν έξω από το φυσικό τους περιβάλλον. Ήταν στην περιοχή της λιμνοθάλασσας, η οποία είναι κοραλλιογενής και δεν έχει καρχαρίες».

«Σε αυτό το στάδιο δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος πνίγηκε και πότε δέχτηκε επίθεση ή αν δέχτηκε επίθεση την ώρα που κολυμπούσε».

Πηγή: The Sun