Σύμφωνα με το flashnews.gr, o 82χρονος άνδρας με τον οποίο συγκατοικούσε η 79χρονη, είχε εξαφανιστεί, ενώ το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι στο Πασακάκι Χανίων.

Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του καθώς είχε εκδοθεί Silver Alert.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας,εντοπίστηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, το οποίο είναι πολύ κοντά από το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα, το άψυχο σώμα του 82χρονου.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας των δύο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν. 

Σύμφωνα με το parakritika.gr, επί τόπου έχει μεταβεί δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

Διαβάστε Ακόμα:

Δολοφονία Γραικού: Ισόβια στον 47χρονο κρεατέμπορα

Δολοφονία στο Λουτράκι: Ένα δακτυλικό αποτύπωμα «καίει» τον πρώην σύντροφο της μασέζ