Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συντάξεις και επιδόματα Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΚΑ και τον ΟΠΕΚΑ οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα για τον μήνα Ιούνιο

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας (πηγή: Eurokinissi)
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας (πηγή: Eurokinissi)

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής για τις συντάξεις του Ιουνίου:

  • Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Μαΐου 2021, Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Μαΐου 2021, Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Μαΐου 2021, Παρασκευή, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Επίσης, στις 31 Μαΐου θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα του ΟΠΕΚΑ: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, επίδομα παιδιού, επίδομα στέγασης και επίδομα γέννησης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#ΕΦΚΑ #συντάξεις #Επίδομα