Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, έπειτα και από την παράταση που είχε δοθεί. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ φέτος υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 6.385.896 δηλώσεις, μέσα σε 112 ημέρες, αριθμός ρεκόρ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος το Taxisnet: Η νέα πλατφόρμα που θα το αντικαταστήσει - Ποιες δυνατότητες θα προσφέρει το myAADE

Είναι χαρακτηριστικό πως το 2019 σε διάστημα 125 ημερών είχαν υποβληθεί 6.323.221 δηλώσεις ενώ πέρυσι σε 139 ημέρες, εμπρόθεσμα είχαν κατατεθεί 6.372.415 δηλώσεις.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φορολογούμενους -πολίτες και επιχειρήσεις-, τους λογιστές φοροτεχνικούς και τα στελέχη των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, που βοήθησαν και συνεργάστηκαν μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υποβολή των φετινών δηλώσεων. Δεσμευόμαστε ότι, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από την επόμενη χρονιά, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων να έχει συγκεκριμένα και σταθερά χρονοδιαγράμματα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA