Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη περισσότερους δικαιούχους για την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και σήμερα αναμένεται να ψηφιστεί. Οι νέες ρυθμίσεις θα αφορούν ουσιαστικά όλους  καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως επιπέδου τάσης συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών αγροτικής χρήσης, καθώς και όλους τους καταναλωτές φυσικού αερίου.

Διαβάστε ακόμη: Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πόσο θα φτάσει η επιδότηση για τους δικαιούχους - Οι συσκευές που θα συμμετέχουν

Ιδιαίτερα, με βάση τη διεύρυνση των δικαιούχων επιδότησης όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως επιπέδου τάσης, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών αγροτικής χρήσης για τους οποίους περιορίζεται η κατανάλωση από την 1/8/2021 έως και 31/12/2021, έναντι των καταναλωτών χαμηλής τάσης και αγροτικής χρήσης μέσης τάσης που ισχύει σήμερα.

Επίσης όλοι οι καταναλωτές φυσικού αερίου εκτός των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης φυσικού αερίου για παραγωγή θερμικής ενέργειας, έναντι μόνο των οικιακών καταναλωτών φυσικού αερίου που ισχύει σήμερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA