Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χαμηλά εισοδήματα και όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους, θα αφορά η επιταγή ακρίβειας, το έκτακτο επίδομα που θα δοθεί για να ενισχύσει τα νοικοκυριά, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το συγκεκριμένο ποσό, που σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει θα είναι ύψους 300 ευρώ, θα δοθεί λιγο πριν από το Πάσχα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Υπάρχει ακρίβεια; Προφανώς υπάρχει. Υποφέρει ο κόσμος; Υποφέρει. Μπορεί η κυβέρνηση να αφήσει τον κόσμο να υποφέρει; Όχι. Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο έστω και αν αυτό γίνεται από το υστέρημα του προϋπολογισμού» ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως: «Πρέπει να πάμε να ασκήσουμε μια στοχευμένη πολιτική σε εκείνους που πράγματι διακινδυνεύουν την επιβίωσή τους, την καθημερινότητά τους».

Το συγκεκριμένο επίδομα θα αφορά «αυτούς που έχουν γενικά χαμηλό εισόδημα» και επιβεβαίωσε πως θα χορηγηθεί λίγο πριν από το Πάσχα. Στο ερώτημα, δε, αν η καταβολή του επιδόματος θα είναι εφάπαξ ή θα επαναληφθεί απάντησε πως «έχουμε αφήσει κανέναν πίσω αυτά τα τρία χρόνια; Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για εκείνους που έχουν ανάγκη».

Τέλος, για το ύψος του επιδόματος ανέφερε πως «θα είναι ένα ποσό που αντέχει ο προϋπολογισμός και που για τους ανθρώπους που έχουν χαμηλό εισόδημα θα κάνει τη διαφορά».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA