Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλησιάζει η μέρα της καταβολής για τους συνταξιούχους των κύριων κι επικουρικών συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο. Οι δικαιούχοι θα δουν την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου τα χρήματά τους στους λογαριασμούς τους, καθώς από τη Δευτέρα 28 Μαΐου θα καταβάλλονται, ανάλογα το Ταμείο οι συντάξεις του μήνα. Οι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους ξανά, πριν εκπνεύσει ο Απρίλης, καθώς σε ό,τι αφορά στις συντάξεις Μαΐου αυτές θα καταβληθούν νωρίτερα λόγω Πάσχα και συγκεκριμένα από τις 18 Απριλίου.

Βάσει του προγράμματος όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση, αναφέρει πληρωμές στις:

  • 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA