ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/04/2022 10:32

Κοινωνικός τουρισμός: Συνεχίζονται οι διακοπές με το πρόγραμμα - Μέχρι 12 διανυκτερεύσεις στη Βόρεια Εύβοια

Μέχρι και την 31η Ιουλίου συνεχίζεται το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού, με τη μέγιστη διανυκτέρευση να αλλάζει ανάλογα την περιοχή και να φτάνει ως και τα 12 βράδια στη Βόρεια Εύβοια - Πώς μπορούν να επωφεληθούν οι δικαιούχοι που δεν έχουν εξαντλήσει τις ημέρες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κοινωνικός τουρισμός: Συνεχίζονται οι διακοπές με το πρόγραμμα - Μέχρι 12 διανυκτερεύσεις στη Βόρεια Εύβοια
Θεοχάρης: Οι οιωνοί είναι καλοί για τον τουρισμό (Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Ως και τις 31 Ιουλίου, συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 σε περισσότερα από 1.800 τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ, ενώ φέτος επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι έξι βράδια, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο νομό Έβρου, είναι 10 βράδια, με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή. Επιπλέον, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας Ευβοίας είναι 12 βράδια.

Διαβάστε ακόμη: Επιδότηση ρεύματος: Τι ποσά θα δουν οι δικαιούχοι τον Απρίλιο - Διπλασιάζεται η βοήθεια για το φυσικό αέριο

Δικαιούχοι που έχουν πραγματοποιήσει ήδη διακοπές σε κάποιο από τα καταλύματα των δήμων αυτών, χωρίς να έχουν εξαντλήσει τον αριθμό των 12 διανυκτερεύσεων, μπορούν να υπογράψουν οποτεδήποτε έως τη λήξη του προγράμματος στις 31 Ιουλίου 2022 νέο συμφωνητικό για διαμονή στο ίδιο ή σε διαφορετικό κατάλυμα των συγκεκριμένων δήμων για όσες διανυκτερεύσεις υπολείπονται.

Η διαδικασία, που θα ακολουθείται, είναι η εξής:

  • Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι, αφού συνεννοηθούν με τον πάροχο για την κράτηση του δωματίου, θα απευθύνονται στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Χαλκίδας ([email protected] 22210-25081, 22210-60303) και θα ενημερώνουν για την πρόθεσή τους να διαμείνουν στο συγκεκριμένο κατάλυμα.
  • Το ΚΠΑ2 Χαλκίδας θα ενημερώνει εγγράφως τον πάροχο για τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει στο κατάλυμα ο δικαιούχος.
  • Θα υπογράφεται νέο ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα διαβιβάζεται από τον πάροχο στην υπηρεσία μαζί με το έντυπο αναγγελίας άφιξης την ημέρα της άφιξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ