Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη εβδομάδα και από τη Μεγάλη Τρίτη θα αρχίσουν να καταβάλλονται στους συνταξιούχους τα χρήματα για τις συντάξεις Μαΐου. Οι τραπεζικές αργίες την Παρασκευή 15 Απριλίου και τη Δευτέρα 18 Απριλίου λόγω του Πάσχα των Καθολικών, που φέτος πέφτει στις 17 Απριλίου, ανατρέπουν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες καταβολής με τους δικαιούχους να πληρώνονται τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Χατζηδάκης: «Γενναία» αύξηση κατώτατου μισθού – Πώς θα εκδίδονται οι συντάξεις fast track

Η αρχή θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, όταν και θα πιστωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τα τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Τέλος, στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA