Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαΐου θα λάβουν τα χρήματα οι περισσότεροι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού. Παράλληλα ένα μέρος όσων πληρωθούν θα δουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν στην εξτρά μιάμιση δόση και κάποιοι δεν την έλαβαν.

Διαβάστε ακόμη: Κοινωνικό τουρισμός: Ποιοι είναι δικαιούχοι και τι ισχύει για τα ωφελούμενα μέλη

Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 στον ΟΠΕΚΑ έχει κλείσει προσωρινά, όπως συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου 2022, δεν μπορούν να γίνουν νέες αιτήσεις.

Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA