ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/05/2022 06:43

Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται - Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν περισσότερα χρήματα

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, την Τρίτη 31 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους για το επίδομα παιδιού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται - Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν περισσότερα χρήματα
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαΐου θα λάβουν τα χρήματα οι περισσότεροι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού. Παράλληλα ένα μέρος όσων πληρωθούν θα δουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν στην εξτρά μιάμιση δόση και κάποιοι δεν την έλαβαν.

Διαβάστε ακόμη: Κοινωνικό τουρισμός: Ποιοι είναι δικαιούχοι και τι ισχύει για τα ωφελούμενα μέλη

Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 στον ΟΠΕΚΑ έχει κλείσει προσωρινά, όπως συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου 2022, δεν μπορούν να γίνουν νέες αιτήσεις.

Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ