Μενού
  • Α-
  • Α+

Για απόψε, Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 23:59 είναι προγραμματισμένο να κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all για αιτήσεις των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022». Ηδη από την αρχή της εβδομάδας οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ γίνεται ανεξαρτήτως ΑΦΜ, ενώ σημειώνεται πως το πρόγραμμα φορά συνολικά 200.000 επιταγές διακοπών.

Διαβάστε ακόμη: Φορολογικές δηλώσεις 2022: Αυξάνεται η πίεση ώστε να δοθεί παράταση - Επιστολή από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Η διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί και μέσω ΚΕΠ, στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του Προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση. 

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν. Αίτηση για το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000€ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000€, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής. Δεν καλύπτονται τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 210-2600610 και η γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της παράλληλα με τη λειτουργία της πλατφόρμας. Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι, στους συνδέσμους: https://www.ktpae.gr/ και https://vouchers.gov.gr.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA