ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/08/2022 09:14

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε καταβάλλονται - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ οι πληρωμές θα αρχίσουν από την Παρασκευή 26 Αυγούστου και θα έχουν ολοκληρωθεί ως και την Τρίτη, 30 Αυγούστου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε καταβάλλονται - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
(Πηγή: Pexels / Unsplash)
Ανάγνωση:

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ οι πληρωμές θα αρχίσουν από την Παρασκευή 26 Αυγούστου και θα έχουν ολοκληρωθεί ως και την Τρίτη, 30 Αυγούστου. Σημειώνεται πως καταβάλλονται μαζί τόσο οι κύριες όσο και οι επικουρικές συντάξεις για τους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα τα χρήματα για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν ως εξής:

  • Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 30 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ