ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/09/2022 08:35

Power Pass: Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι πληρωμές του επιδόματος – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Από σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να δουν λεφτά στον λογαριασμό τους οι δικαιούχοι του Power Pass, των οποίων οι πληρωμές εκκρεμούσαν - Σε τεχνικά προβλήματα οφείλονται οι καθυστερήσεις της καταβολής, σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Power Pass: Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι πληρωμές του επιδόματος – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι
Πηγή: shutterstock, pexels,eurokinissi
Ανάγνωση:

Από σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι εκκρεμότητες για τις πληρωμές του Ιουνίου για το Power Pass. Η σημαντική καθυστέρηση (ήταν να καταβληθεί τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου) οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, διευκρίνισε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η εταιρεία είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Να θυμίσουμε πως οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου ποσού δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Video Loading...

Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους

Οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν είναι όλοι όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο. Σημειώνεται πως τα καταβληθέντα ποσά αυτή τη φορά θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του πρώτου εξαμήνου, καθώς η πληρωμή αφορά μόνο τον τελευταίο μήνα, πριν το «πάγωμα» της ρήτρας αναπροσαρμογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
POWER PASS ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ