Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος, η αβεβαιότητα αλλά και η νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων, που ξεκαθάρισε μετά την πανδημία, έχουν οδηγήσει τον καταναλωτή στην αναζήτηση πιο διαχειρίσιμων λύσεων για τα έξοδά του.

Κάπως έτσι, η υπηρεσία «Αγόρασε τώρα – Πλήρωσε αργότερα (Buy Now Pay Later)» φαίνεται πως εξελίσσεται στο νέο καταναλωτικό trend. Για όποιο δεν γνωρίζει, με το BNPL, μπορεί κάποιος να πραγματοποιεί αγορές με δόσεις και να πληρώνει για αυτές σε δεύτερο χρόνο (συχνά άτοκα). Ο συγκεκριμένος τρόπος αγορών αποτελεί παρακλάδι του fintech, δηλαδή του finance technology. Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μια νέα, εντελώς σύγχρονη τάση που αλλάζει τα όσα ξέραμε για τις πληρωμές.

Σε αυτό το πλαίσιο η Hellas Direct πρωτοπορεί για τα ελληνικά δεδομένα και μας συστήνει το wallet+, μια νέα πλατφόρμα για τη χρηματοδότηση όλων των εξόδων του αυτοκινήτου σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο από 0%. Για να πραγματοποίηθεί αυτό το μεγάλο βήμα στη νέα εποχή, ξεκίνησε συνεργασία με την tbi Bank, μία «challenger» τράπεζα, με την τεχνολογία στον πυρήνα της και εξειδικευμένη σε λύσεις δανεισμού και εναλλακτικών πληρωμών με BNPL (Buy now, Pay later) και δάνεια γενικού σκοπού.

Πλήρης έλεγχος των εξόδων του αυτοκινήτου με το wallet+

Με το wallet+ από την Hellas Direct ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τις υπηρεσίες που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή, να τις υλοποιήσει όλες στο συνεργείο της επιλογής του και να τις εξοφλήσει σε σταθερές μηνιαίες δόσεις στην τράπεζα που θα διαλέξει. Από επισκευές εξωτερικών ζημιών και βλαβών, μέχρι σέρβις αυτοκινήτου, πληρωμή τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτου και μηχανής, σύντομα και αλλαγή ελαστικών.

Είναι γεγονός πως πολλές φορές, η αδυναμία αντιμετώπισης του κόστους μια ζημιάς έχει ως αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να «καθηλώνεται» ή το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί με κακή, ελλιπή ή μηδενική συντήρηση. Όμως, όταν κάτι πάει στραβά, το wallet+ κάνει τα πράγματα πιο απλά.

Η διαδικασία γίνεται εύκολα, γρήγορα και online, ενώ δεν απαιτείται καν λογαριασμός ή internet banking όπως συμβαίνει σε άλλα πιστωτικά Ιδρύματα. Ο οδηγός μπαίνει στην ιστοσελίδα του wallet+ και επιλέγει τις υπηρεσίες που χρειάζεται. Για ποσά από 20 έως 300 ευρώ προσφέρεται η υπηρεσία BNPL, με αποπληρωμή της χρηματοδότησης σε 4 δόσεις και επιτόκιο 0%. Για ποσά από 301 ευρώ έως 2.000 ευρώ παρέχεται η δυνατότητα δανεισμού, με σταθερό επιτόκιο σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής. Η συμπλήρωση της αίτησης διαρκεί περίπου 5 λεπτά, ενώ η tbi απαντά σχεδόν αμέσως. Εφόσον εγκριθεί, η Hellas Direct διεκπεραιώνει πληρωμές συνεργείων και κάνει όλες τις συνεννοήσεις. Ο οδηγός από την πλευρά του παραλαμβάνει άμεσα το αυτοκίνητό του και εξοφλεί σε σταθερές μηνιαίες δόσεις το ποσό με το οποίο χρηματοδοτήθηκε.

Η Hellas Direct πηγαίνοντας ένα βήμα πέρα από την ασφάλιση στην Ελλάδα, προσφέρει τώρα σε όλους, ασφαλισμένους της και μη, ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» που γεμίζει όταν ο οδηγός το χρειαστεί, για να αντιμετωπίσει προγραμματισμένα ή έκτακτα έξοδα του αυτοκινήτου του. Και με τη συνεργασία της με την tbi Bank, τον μεγαλύτερο πάροχο BNPL (Buy Now Pay Later, Αγόρασε Τώρα Πλήρωσε Αργότερα), το insurance banking αλλάζει και γίνεται πιο απλό από ποτέ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA