Λιγότερες νέες σταθερές συνδέσεις πραγματοποίησαν και οι τρεις πάροχοι το περασμένο έτος από ότι το 2023 επιτυγχάνοντας ωστόσο να βελτιώσουν τους δείκτες εξυπηρέτησης πελατών.
Μάλιστα η βελτίωση αφορούσε τόσο στο επίπεδο απόκρισης στους πελάτες όσο και στο επίπεδο επίλυσης βλαβών, με τον κάθε έναν από τους παρόχους βέβαια, να παρουσιάζει διαφορετικές επιδόσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.