ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
07/07/2021 01:10

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Οι πολίτες πρέπει να κινητοποιηθούν για την κλιματική αλλαγή

Μήνυμα προς τους πολίτες απηύθυνε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να κινητοποιηθούν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Οι πολίτες πρέπει να κινητοποιηθούν για την κλιματική αλλαγή
Πηγή: Associated Press
Ανάγνωση:

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πιστεύει ότι οι πολίτες είναι αυτοί που θα πρέπει να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, καθώς όπως υποστηρίζει «οι πολιτικοί πραγματικά προσπαθούν να τακτοποιήσουν τα πάντα».

Διαβάστε ακόμα: Κλιματική Αλλαγή: 92% των Ελλήνων πιστεύουν ότι ευθύνεται για τις φυσικές καταστροφές

Μιλώντας στο Sky News ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός είπε ότι θα πρέπει να οικοδομηθεί ένα «κίνημα από τη βάση» για να εκπαιδευτούν οι άνθρωποι σχετικά με την κλιματική αλλαγή και να προκληθεί μία παγκόσμια επανεξέταση της στάσης απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος πλέον είναι ένας «σκληρός» περιβαλλοντικός ακτιβιστής, βρέθηκε στη γενέτειρα του, την Αυστρία, για να συμμετάσχει σε μία Σύνοδο Κορυφής για την κλιματική αλλαγή.

«Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κίνημα βάσης και να εκπαιδεύσουμε το κοινό ώστε να γνωρίζει τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά του. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική -είναι ότι πρέπει να απαλλαγούμε από την ρύπανση- γιατί αυτή σκοτώνει ανθρώπους», είπε.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ