Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους σήκωσε τη Σαμπατίνι στον αέρα, πιάνοντάς την από το κάτω μέρος του μηρού της, καθώς τα δύο σκυλιά του ζευγαριού κοίταζαν απορημένα.

Το μοντέλο «εκτοξεύτηκε» κάμποσα μέτρα μακριά, καθώς ο ποδοσφαιριστής την έπιασε από ένα ευαίσθητο σημείο του σώματός της. Η ίδια, πάντως, δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και το Twitter, αφού παραπονέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί από τους διαχειριστές του TikTok ως ακατάλληλο.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται να αιφνιδιάζεται καθώς ο σύντροφός της την άρπαξε από τον καβάλο, σε μιαπροσπάθεια να τη σηκώσει χρησιμοποιώντας μόνο το δεξί του αντιβράχιο. Μάλιστα, ακολούθησε άλλη μια προσπάθεια, η οποία δεν αποτυπώθηκε σε βίντεο. 

Η Σαμπατίνι, η οποία τον περασμένο Μάρτιο έπρεπε να απομονωθεί με τον Ντιμπάλα αφού είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, έγραψε στο Instagram: «TikTok, πάλι τα ίδια. Το έσβησαν και γι'αυτό το ανέβασα στο Instagram.»

https://twitter.com/ccanggg/status/1375062511175761925?ref_src=twsrc^tfw

Ένας από τους 32.000 ακολούθους της προσέφερε τις συμβουλές του για το τι έκανε λάθος το ζευγάρι, λέγοντας ότι «το πρόβλημα είναι ότι το χέρι του Πάουλο βρίσκεται σε λάθος μέρος. Προσπαθεί να σηκώσει την Οριάνα με τον καρπό του και πρέπει να βάλει το αντιβράχιο του πιο μπροστά.»

Η Γιουβέντους φέρεται να είναι έτοιμη να εξετάσει προσφορές για τον Αργεντινό διεθνή, ο οποίος έχει κάνει μόνο 16 εμφανίσεις με την ιταλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA