Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει καταστήσει σαφή την διάθεση του να ασχοληθεί με την παραγωγή περιεχομένου τηλεόρασης και σινεμά και γι΄αυτό έφτιαξε τη δική του εταιρεία παραγωγής στο Λονδίνο, το Studio 99, ενώ έκανε την στρατηγική κίνηση να φτιάξει την ποδοσφαιρική ομάδα Ίντερ Μαϊάμι και να βρει ένα γερό πάτημα στην αμερικανική αγορά.

Παράλληλα, τον βλέπουμε συχνά σε late night shows, ιδίως με τον φίλο του Τζέιμς Κόρντεν, ενώ πέρσι τον είχαμε δει σε ένα επεισόδιο της σειράς Modern Family μαζί με τη φίλη του Κόρτνι Κοξ. Όλα αυτά αποτέλεσαν τις βάσεις ώστε ο Μπέκαμ να φτάσει σε συμφωνία με τη Disney+ για να κάνουν μια σειρά σε μορφή ντοκιμαντέρ, όπου ο Βρετανός αστέρας θα βρεθεί πίσω στα μικρά γήπεδα του Βορείου Λονδίνου και θα αναλάβει να καθοδηγήσει ομάδες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Το Studio 99 σε συνεργασία με τη βραβευμένη εταιρεία παραγωγής Twenty Twenty θα καταγράψουν την προσπάθεια του Μπέκαμ να αναδείξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο της γειτονιάς που λέμε, μέσα από την προσπάθεια του να κάνει mentoring σε πιτσιρικάδες και σε νέους προπονητές για το πώς να συντηρήσουν το πάθος των παιδιών για την ομάδα.

Εκτός απ΄αυτό, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται και στο MIPTV, το ετήσιο event που διοργανώνεται στις Κάννες για τα τηλεοπτικά προγράμματα, τη διεθνή αγορά τηλεοπτικού περιεχομένου, και αποτελεί έναν από τους ομιλητές, με την ομιλία του να γίνεται το βράδυ της Τρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA