Μενού
  • Α-
  • Α+

Διακόπηκε η αναμέτρηση του Euro 2020 Δανία – Φινλανδία καθώς ο Δανός ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ερικσεν βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Σύμφωνα με τον Guardian, γίνεται προσπάθεια ανάνηψης και πάνω στον παίκτη έσπευσε άμεσα όλο το ιατρικό τιμ.

Την ίδια ώρα άπαντες στο γήπεδο έπιαναν τα κεφάλια τους, προσεύχονταν δακρυσμένοι, με κομμένη την ανάσα για τον Δανό χαφ, με τα πλάνα που εστίαζαν πάνω του καθώς βρισκόταν στο έδαφος να προκαλούν ανατριχίλα. Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κοπεγχάγης βρέθηκε και η σύντροφος του Κρίστιαν Ερικσεν την οποία παρηγόρησαν οι Δανοί ποδοσφαιριστές Σμάιχελ και Κχάερ.

Οι διεθνείς παίκτες της Φινλανδίας μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά και με ανθρώπινη ασπίδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ο Κρίστιαν Ερικσεν αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο και σεντόνια να τον καλύπτουν στα πλάγια, με τις εικόνες να μαρτυρούν πως του έχει γίνει τραχειοτομή.

https://twitter.com/videosfute2021/status/1403755880580059137?ref_src=twsrc^tfw

Πληροφορίες ότι μεταφέρθηκε στα επείγοντα σε σταθερή κατάσταση

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχει μεταφερθεί σε σταθερή κατάσταση στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet, ενώ σύμφωνα με την Marca το ιατρικό τιμ της Δανίας ανέφερε πως όλα είναι καλά, δίνοντας ελπίδες πως ο Κρίστιαν Ερικσεν είναι καλά στην υγεία του. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Δανίας, στο πλευρό του στο νοσοκομείο είναι και η σύζυγός του.

Η UEFA ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο αγώνες διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγαγώνα με την υποσημείωση όμως ότι οι θεατές πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

https://twitter.com/EURO2020/status/1403758869839593476?ref_src=twsrc^tfw

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA