Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε κι έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Θέλω να είστε όλοι σας εδώ όταν θα αθωωθώ» είπε ξεσπώντας ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος νιγηριανής καταγωγής συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ο 27χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας για να απολογηθεί. Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή στις 11:00.

Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν οι φερόμενοι ως δράστες του βιασμού και η 17χρονη φερόμενη ως θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την πήρε με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ανήλικη, τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA