Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις επιλογές του εν όψει των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Γεωργία στο Μπατούμι (09/10, 19:00) και την Σουηδία στην Στοκχόλμη (12/10, 21:45) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ.

Στην 26άδα που ανακοίνωσε ο Ολλανδός τεχνικός ξεχωρίζει η επιστροφή του Κώστα Σταφυλλίδη που έχει αρχίσει καλά τη σεζόν με τη φανέλα της γερμανικής Μπόχουμ, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτης Ρέτσος, Ταξιάρχης Φούντας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Παπανικολάου και Κώστας Γαλανόπουλος που είναι τραυματίας.

Εθνική ομάδα: Η αποστολή

Οι παίκτες που κάλεσε ο  Φαν'τ Σιπ είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

https://twitter.com/EthnikiOmada/status/1443112870993145860?ref_src=twsrc^tfw

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση στις 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της Εθνικής είναι το ακόλουθο:

  • 8 Οκτωβρίου Αθήνα-Μπατούμι (11:00)
  • 10 Οκτωβρίου Μπατούμι-Στοκχόλμη (11:00)
  • 13 Οκτωβρίου Στοκχόλμη-Αθήνα (01:00)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA